2010. augusztus 29., vasárnap

hm ..törtburgonyás csirkecomb...

Hát igen, egy újabb csirkestory!
Végy 4db egybe csirkecombot. jól fűszerezd be és hagyd egy kicsit állni hagyni. Közben kb 20dkg burgonyából készíts törtburgonyát. Ha kész fogd a husikat. egy -egy csirkecombit és szépen a bőre alá tegyél be törtburgonyát! Szépen simogasd le. Kend be olívaolajjal. Egy közepes kis tepsibe, pont 4db fér:) Tégy olajat még alá, illetve egy pohár vizet, fedd le alufóliával. Kb 40percre és 160 fokra tedd a sütőbe. Közben fogj egy fej salátát, retket, paradicsomot és készíts salátát. (tépd össze a salátát, karikázd fel a retket és paradicsomot és fogj ezer sziget öntetet és lötty nyakon). Tedd a hűtőbe. A combokról vedd le az alufóliát és 10percig süsd pirosra, fincsi ropogós bőre lesz neki!!!
Tálald és fogyasszátok jó étvággyal!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése