Hát igen, egy újabb csirkestory!
Végy 4db egybe csirkecombot. jól fűszerezd be és hagyd egy kicsit állni hagyni. Közben kb 20dkg burgonyából készíts törtburgonyát. Ha kész fogd a husikat. egy -egy csirkecombit és szépen a bőre alá tegyél be törtburgonyát! Szépen simogasd le. Kend be olívaolajjal. Egy közepes kis tepsibe, pont 4db fér:) Tégy olajat még alá, illetve egy pohár vizet, fedd le alufóliával. Kb 40percre és 160 fokra tedd a sütőbe. Közben fogj egy fej salátát, retket, paradicsomot és készíts salátát. (tépd össze a salátát, karikázd fel a retket és paradicsomot és fogj ezer sziget öntetet és lötty nyakon). Tedd a hűtőbe. A combokról vedd le az alufóliát és 10percig süsd pirosra, fincsi ropogós bőre lesz neki!!!
Tálald és fogyasszátok jó étvággyal!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése